“Smikky Open” wordt “Rosita’s Open 35+”

 In Nieuws, Toernooien

Elk jaar organiseren we in week 35 het Open 35+ tennistoernooi.
De afgelopen 6 jaren was de hoofdsponsor Smikky Chocolaterie en heette het toernooi Smikky Open 35+.
De naam Smikky Open is een begrip geworden en stond bekend als één van de gezelligste toernooien van Almere om de snoeppotten en de vele extraatjes, zoals hapjes, elke avond lekkere maaltijden, af en toe wat gekkigheid van de organisatie en de lekkere zomeravonden.
Maar Smikky stopte er mee en dus gingen we op zoek naar een nieuwe hoofdsponsor. En die hebben we gevonden!
Het Mexicaanse restaurant Rosita’s in Almere Stad is de nieuwe sponsor en naamgever van het Open 35+ toernooi van LTC Waterwijk.
Nieuwe naam : Rosita’s Open 35+.
Rosita’s is hèt Mexicaanse restaurant van Almere. Het restaurant is in juli 2015 geopend en daarmee maken uw gastvrouw Sonja en chefkok Ton hun droom waar. Na jaren ervaring te hebben opgedaan bij topkoks tijdens hun vele reizen door Mexico, brengen zij de meest smaakvolle recepten nu naar hun restaurant aan de Koopmanstraat 5. De authentieke Mexicaanse ervaring staat centraal bij Rosita’s met een menukaart vol heerlijke traditionele gerechten, lekkere cocktails en sangria.
Sonja en Ton zijn razend enthousiast. Ze zien aansluiting bij het 35+ toernooi: de gezelligheid en de sfeer is ook iets dat past bij de gezellige ongedwongen sfeer in het restaurant.
Wij van LTC Waterwijk zijn blij met de nieuwe sponsor en naamgever en de organisatie van het Open 35+ is van plan er weer een top week van te maken voor deelnemers en toeschouwers.

Recent Posts

Leave a Comment

For security, use of Google's reCAPTCHA service is required which is subject to the Google Privacy Policy and Terms of Use.

I agree to these terms.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Start typing and press Enter to search