Nieuwjaars Club Quiz 2020

Dit zijn ze dan de Quiz winnaars van de Waterwijk Club Quiz 2020. Niet zoals verwacht meer deelnemers maar toch weer gezellig. De opzet van de quiz was aangepast aan het afgelopen jaar. De vragen Algemene Kennis en Sport waren toegespitst op de gebeurtenissen van afgelopen jaar dus er moest weer even terug in de tijd gegaan worden. Dit in combinatie met woordspelingen, geluidsfragmenten en andere opgaven zorgden ervoor dat de hersenen weer even goed gesmeerd werden. Uiteindelijk kwamen de Only Girls als winnaar uit de bus met in hun midden Erica Hilster die de wisseltroffee voor de tweede keer in ontvangst mocht nemen. Al met al was het weer een gezellige avond met een hapje en een drankje, verzorgd door Joke van der Star, en met wat meer kennis over het menselijk lichaam, verkeersregels etc. ging men rond de klok van 12 weer huiswaarts.

De volgende, en voorlopig laatste, Quiz staat genoteerd voor vrijdag 20 maart a.s. aanvang 20.00 uur clubhuis open 19.30 uur.