Inschrijving Rosita’s Open 35+ geopend

In evenementen, Nieuws, Toernooien

We zijn blij te mogen melden dat we de 21e editie van het 35+ toernooi door kunnen laten gaan.

In week 35 van 22 t/m 30 augustus 2020 organiseren we het gezellige Rosita’s Open 35+ op onze 8 gravelbanen bij LTC Waterwijk.

We hebben als organisatie een aantal doelstellingen, die ik bij deze nog eens kort wil benoemen:

1. Sportiviteit.
  2. Gezelligheid.
  3. Poultjes
  4. Geen wedstrijden plannen na 21:00 uur.
  5. Lekkere maaltijden.
  6. Lekkere koffie .

Voor verdere info zie https://ltcwaterwijk.nl/rositas-open-35/

Inschrijven is vanaf 3 juli mogelijk op mijnknltb.toernooi.nl of klik hier

Uiteraard zullen we er alles aan den dat we de hygiëne regels van het RIVM kunnen naleven.

We hebben weer zin in een week met wedstrijden, sportiviteit en met name gezelligheid!