Beste tennisser(ster) van LTC Waterwijk

Vanaf vandaag zijn de inschrijfmogelijkheden voor de voorjaarscompetitie 2020 weer geopend. Om competitie te kunnen/mogen spelen heb je een geldige KNLTB-pas nodig. Aan de competitie zijn kosten verbonden en deze zijn afhankelijk van het aantal thuiswedstrijden.

Voor iedere thuiswedstrijd worden ballen beschikbaar gesteld en de kosten hiervoor worden aan het team doorberekend + de kosten voor de inschrijving van het team bij de KNLTB (ca. € 38,= per ploeg). Bij iedere competitievorm staat het minimum aantal spelers genoemd, maar uiteraard kun je met meer spelers een team vormen. Op deze manier kunnen vakanties en andere competitiedagen waarop je niet aanwezig kunt zijn ondervangen worden zonder dat er een vervanger gezocht hoeft te worden. Uiteraard kun je ook de wedstrijden over meer spelers verdelen. Denk aan bijvoorbeeld iemand die alleen de single partijen speelt, maar niet de dubbel. Voor deze wedstrijd heb je dan een extra speler nodig.

Kun je niet een heel team vormen, maar wil je wel graag competitie spelen, schrijf je dan individueel in en dan proberen wij (in overleg) een team te vormen óf je komt op de invallerslijst te staan. Door ziekte of onverwachte omstandigheden komen teams soms toch nog een speler te kort en is een invallerslijst heel fijn.

Wil je competitie spelen? Kijk dan of er een competitievorm is die je leuk lijkt én schrijf je dan zo snel mogelijk in door middel van een e-mail naar competitie@ltcwaterwijk.nl AANMELDEN KAN TOT UITERLIJK 10 januari 2020.

Alle aanvullende informatie zoals de competitiedagen, inhaaldagen enz. kun je op onze site terugvinden; ltcwaterwijk.nl/voorjaarscompetitie 2020

Heb je vragen? Mail dan naar competitie@ltcwaterwijk.nl en één van ons zal z.s.m. reageren.

Er zijn dit jaar ontzettend veel variaties mogelijk dus voor iedere speler zit er wel een leuke competitiesoort tussen. Wij hopen op héél véél inschrijvingen zodat we een vol programma hebben en er veel mensen op het park zijn om elkaar aan te moedigen.

De VCL’s
Yolanda van Koert