50+ Event

 In Nieuws

Het 50+ Event was dit jaar, met 60 deelnemers(sters), weer een leuk en gezellig evenement. Met inschrijvingen uit Friesland, Zeewolde, Lelystad, Naarden en natuurlijk Almere gingen de koppels, na eerst koffie/thee met wat lekkers van Chocolaterie Smikky, rond de klok van 10.00 uur de baan op. De wind, kracht 6/7, maakte het voor iedereen moeilijk om zijn eigen spel te spelen en zorgde soms voor grote hilariteit op de banen.

Na twee rondes gingen de eerste koppels van de baan om zich tegoed te doen aan een uitgebreide lunch die weer uitstekend verzorgd was door de dames Lianne Vos en Ans van de Bosch. De lunch was in tweeën gesplitst zodat er geen spitsuur plaats vond bij de tafels met brood en andere lunch lekkernijen.

Rond de klok van 14.30 uur was er een snackronde ingelast en werden de deelnemers en hun supporters getrakteerd op de specialiteiten van Mexicaans restaurant Rosita’s uit Almere die voor deze dag, maar straks ook bij het 35+ toernooi, had uitgepakt met heerlijke tortilla chips die je kon dippen in de guacamole of Taco saus. Bedankt Sonja en Ton voor deze heerlijk versnaperingen en de door jullie beschikbaar gestelde prijzen.
Voorzien van Mexicaans temperament werden de laatste twee rondes afgewerkt en kwamen de spelers rond 16.30 van de banen af om plaats te nemen voor de borrel en de prijsuitreiking met het volgende resultaat;

1e prijs GD Els Engel/Eric van der Leij
2e prijs GD Karin Karman/Rovère Portier

1e prijs DD Sjoerdtje Bijkerk/Carla Majoor
2e prijs DD Wil Lever/Gea Hospes

1e prijs HD Hans Bertelsen/Henk Beugelaar
2e prijs HD Joost van Kempen/Theo Hesse

Tevens waren er ook nog prijzen beschikbaar gesteld door het Preventie Centrum Almere, waarvoor onze dank, en deze gingen naar; Theo Kerver, Edith Kooijman, Kees Engel, Hank Soto, Gerda Ringer en Luciel van Rossum

Om de boel van binnen een beetje nat te houden had Lidl Almere-Buiten 70 flesjes water beschikbaar gesteld die gretig aftrek hadden. Bedankt Lidl.

Tot slot willen wij iedereen bedanken die deze dag weer tot een succes hebben gemaakt. Dit zijn niet alleen de spelers maar ook de mensen achter de bar, de assistentie bij het verwerken van de uitslagen en de hulp in de keuken kortom iedereen hartelijk bedankt. Klik hier voor de foto’s

Tot ziens en tot volgend jaar
Joke en Ger van der Star

Recent Posts

Leave a Comment

For security, use of Google's reCAPTCHA service is required which is subject to the Google Privacy Policy and Terms of Use.

I agree to these terms.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Start typing and press Enter to search