Poster Rosita's Open 35+

In week 35 is bij LTC Waterwijk wederom ons reuze gezellige 35+ toernooi gepland, dus van 24 augustus t/m 1 september 2024.
Elke oud-deelnemer weet dat juist de combi van tennis en gezelligheid de basis vormt voor ons toernooi.  Denk aan het thema Jaren 70 van 2022 en thema Amsterdam vorig jaar met een afsluiting op de finale dag met een optreden van 2 hoertjes van de Zeedijk. Ook was zanger Vince Collet vorig jaar uitgenodigd door onze hoofdsponsor Rosita’s om voor en na de prijsuitreiking vele liedjes te zingen. En wat de hilariteit betreft denk in voorafgaande jaren aan Willempie, Zangeres Zonder naam met Mexicooo en Les Humfrie singers ook met Mexicooo en in 2021 Max Verstappen met een lied op de melodie van barcardi lemon.

Ach en dit jaar zal er ook wel weer wat gekkigheid passeren.
Zeker ook omdat het naast de 6e editie van het Rosita’s Open 35+, ook de 25e editie van het 35+ toernooi is.
Daar hoort een feestelijk Thema bij: LAS VEGAS ….

Doe jij ook weer mee?

We hebben als organisatie een aantal doelstellingen, die ik bij deze nog eens wil benoemen:

  1. Sportiviteit.  Tuurlijk willen we allemaal winnen, maar onze ervaring is dat in de 35+ categorie de sportiviteit zegeviert en zo hoort het ook.
  2. Gezelligheid.  Het is een tennistoernooi met wedstrijden, maar eigenlijk vinden we de gezelligheid thema nr. 1.  We hebben meestal prachtig weer met regelmatig mooie zomeravonden en dan is er zowel in de weekenden als ‘s avonds sprake van een vol terras vol met gezelligheid met hapje en drankje.
  3. Poultjes. Sinds 2017 maken we elk jaar poultjes. Ja ook met die 180 tot 205 deelnemers, die we de laatste 7 jaar hebben gehad.  We willen iedereen in ieder geval 2 of 3 wedstrijden laten spelen. Voorwaarde is wel dat we veel deelnemers hebben die in het voorweekend al kunnen spelen, zodat we dan al volop wedstrijden kunnen plannen en het dus al vanaf de zaterdag van het voorweekend lekker gezellig is.
  4. Geen wedstrijden plannen na 21:00 uur.  Laatste 5 jaar hebben we slechts ennkele wedstrijden door moeten plannen om 21:15 of 21:30.  Geen enkele keer later! We hebben het geluk over 8 uitstekende gravelbanen te beschikken.  Voorwaarde is verder medewerking van deelnemers in die zin dat vele deelnemers ook vroeg kunnen spelen en in het voorweekend al kunnen spelen en niet verhinderingen hebben.  Ik ga er vanuit dat iedereen hier volop aan meewerkt, zodat wij ook dit streven weer kunnen halen.
  5. Lekkere maaltijden.  We zullen doordeweeks op de speelavonden weer kunnen genieten heerlijke maaltijden o.a. van hoofdsponsor Mexicaans restaurant Rosita’s.  We zijn nog bezig met de voorbereidingen hierop. De finalezondag hebben we de BBQ aan staan.
  6. Lekkere koffie en gerelateerde koffiedranken.  Net als de voorgaande 7 jaren willen we weer op één of andere manier lekker speciale koffies kunnen aanbieden.

We hebben er weer zin.  We hopen op veel deelnemers.  En dan gaan we er weer een top week van maken. 

Ga jij je ook inschrijven …..
Dat kan op mijnknltb.toernooi.nl .  Klik hier.

mexicaans restaurant Rosita's uit Almere

Organisatie Rosita’s Open

Angelique, Marie José, Danuta, Jan en Ronald

Start typing and press Enter to search