lid worden?

Contributie jaarlidmaatschap

LTC Waterwijk

SENIOREN

€ 175,- per jaar.  Seizoen loopt van 1 april tot 1 april het jaar erop.
Nieuwe leden krijgen het eerste jaar € 50,- korting, mits zij geen lid zijn geweest in de voorgaande jaren en het lidmaatschap aangaan vóór 1 juli. Daarna wordt er een staffelkorting verrekend.

DAG LEDEN

€ 140,- per jaar.  Seizoen loopt van 1 april tot 1 april het jaar erop.  Dag leden kunnen alleen overdag op doordeweekse dagen tennissen.
Nieuwe leden krijgen het eerste jaar € 30,- korting, mits zij geen lid zijn geweest in de voorgaande jaren en het lidmaatschap aangaan vóór 1 juli. Daarna wordt er een staffelkorting verrekend.

STUDENTEN LIDMAATSCHAP

€ 120,- per jaar.  Seizoen loopt van 1 april tot 1 april het jaar erop.  Het lidmaatschapsbedrag kan in twaalf termijnen betaald worden, dus € 10,- per maand (kopie studentenpas nodig).

JEUGD

Jeugd t/m 11 jaar € 30,- per jaar, t/m/ 6 jaar gratis lid ( 1 april tot 1 april )
Jeugd t/m 17 jaar € 85,- per jaar ( 1 april tot 1 april )

PROEFLIDMAATSCHAP

€ 35,- voor 2 maanden. Deze wordt verrekend bij het aangaan van een volledig lidmaatschap vóór 1 juli en de korting van € 50,- dus blijft € 90,- over.

GEZINSLIDMAATSCHAP

Het vierde gezinslid gratis lid. Dit geldt voor het goedkoopste lidmaatschap, en iedereen moet op één adres wonen.

overige

informatie

Gezinskorting

Als alle leden van uw gezin lid zijn, mits wonend op één adres, dan is het goedkoopste lidmaatschap gratis!
Vanaf 12 jaar mag er ook ’s avonds gebruik gemaakt worden van de banen.

Automatische incasso

Betaling kan via automatische incasso.  Dit kunt u aangeven op de betaal-pagina in de mail die u ontvangt van Club Collect.  Hier kunt u uw keuze; betaling in vier termijnen of betaling ineens, aangeven.

Factuur

De factuur krijgt u via e-mail toegestuurd door Club Collect.  Let ook op uw SPAM box.  Wanneer u de factuur betaald heeft of de termijnen ingepland zijn, en uw bar/parkdienst verplichting ingevuld is, ontvangt u uw KNLTB pasje.

Opzeggen

Het lidmaatschap opzeggen? Dit kan via e-mail ledenadministratie@ltcwaterwijk.nl.  Doet u dit voor 1 Januari, dan bent u uitgeschreven voor de start van het nieuwe seizoen. Zegt u na 1 Januari op, maar wel voor 1 April, dan worden de administratiekosten, t.w.v. € 25,- ,  aan u doorberekend. Wordt het lidmaatschap na 1 April opgezegd, dan zal de contributie verschuldigd blijven over het hele seizoen.