lid worden?

Contributie jaarlidmaatschap

LTC Waterwijk

SENIOREN

€ 175,- per jaar ( 1 april tot 1 april) staffelkorting als je later in het jaar lid wordt.
Nieuwe leden krijgen het eerste jaar € 50,- korting, mits zij geen lid zijn geweest in de voorgaande jaren.

DAG LEDEN

€ 140,- per jaar ( 1 april tot 1 april), staffelkorting als je later in het jaar lid wordt
Nieuwe leden krijgen het eerste jaar € 30,- korting, mits zij geen lid zijn geweest in de voorgaande jaren

STUDENTEN LIDMAATSCHAP

€ 10,- per maand (kopie studentenpas nodig)

JEUGD

Jeugd t/m 11 jaar € 30,- per jaar, t/m/ 6 jaar gratis lid ( 1 april tot 1 april )
Jeugd t/m 17 jaar € 85,- per jaar ( 1 april tot 1 april )

PROEFLIDMAATSCHAP

€ 35,- voor 2 maanden. Deze wordt verrekend bij het aangaan van een volledig lidmaatschap en de korting van € 50,- dus blijft € 90,- over

GEZINSLIDMAATSCHAP

Het vierde gezinslid gratis lid. Dit geldt voor het goedkoopste lidmaatschap, en iedereen moet op één adres wonen.

overige

informatie

Gezinskorting

Als alle leden van uw gezin lid zijn, mits wonend op één adres, dan is het goedkoopste lidmaatschap gratis!
Vanaf 12 jaar mag er ook ’s avonds gebruik gemaakt worden van de banen.

Automatische incasso

Betaling kan via automatische incasso. De contributie wordt dan in vier termijnen afgeschreven aan het einde van de maanden April, Mei, Juni en Juli.

Heeft u uw bar en/of parkdiensten ingevuld via het afhangbord, dan krijgt u uw KNLTB pasje waarmee u kunt gaan tennissen.

Factuur

Betaling kan ook middels een factuur. Deze krijgt u via e-mail toegestuurd. Wanneer u de factuur betaald heeft en uw bar/parkdienst verplichting ingevuld is, ontvangt u uw KNLTB pasje.

Opzeggen

Het lidmaatschap opzeggen? Dit kan door middel van een schriftelijke opzegging, of via e-mail.  Doet u dit voor 1 Januari, dan bent u uitgeschreven voor de start van het nieuwe seizoen. Zegt u na 1 Januari op, maar wel voor 1 April, dan worden de administratiekosten, t.w.v. € 25,- ,  aan u doorberekend. Wordt het lidmaatschap na 1 April opgezegd, dan zal de contributie verschuldigd blijven over het hele seizoen.