Nu de vaccinaties meer en meer worden gegeven en het eindelijk de goede kant op gaat met de cijfers van het Corona virus, staan we allemaal weer te trappelen om een potje tennis te combineren met gezelligheid.
En dus willen we je weer graag uitnodigen deel te nemen aan ons 35+ toernooi.
Oud-deelnemers weten dat juist die combi van tennis en gezelligheid de basis vormt voor ons toernooi.
In week 35 van 28 augustus t/m 5 september 2021 zullen wij bij LTC Waterwijk de 22e editie van het 35+ toernooi organiseren.
Het betreft de 3e editie van het Rosita’s Open 35+.

We hebben als organisatie een aantal doelstellingen, die ik bij deze nog eens wil benoemen:

1. Sportiviteit.  Tuurlijk willen we allemaal winnen, maar onze ervaring is dat in de 35+ categorie de sportiviteit zegeviert en zo hoort het ook.
  2. Gezelligheid.  Het is een tennistoernooi met wedstrijden, maar eigenlijk vinden we de gezelligheid thema nr. 1.  We hebben meestal prachtig weer met regelmatig mooie zomeravonden en dan is er zowel in de weekenden als ‘s avonds sprake van een vol terras vol met gezelligheid met hapje en drankje.
  3. Poultjes. Sinds 2017 maken we elk jaar poultjes. Ja ook met die 180 tot 205 deelnemers, die we de laatste 4 jaar hebben gehad.  We willen iedereen in ieder geval 2 of nog leuker: 3 wedstrijden laten spelen. Voorwaarde is wel dat we veel deelnemers hebben die in het voorweekend al kunnen spelen, zodat we dan al volop wedstrijden kunnen plannen en het dus al vanaf de zaterdag van het voorweekend lekker gezellig is.
  4. Geen wedstrijden plannen na 21:00 uur.  Vorig jaar hebben we 3 wedstrijden door moeten plannen om 21:15.  Geen enkele keer later! En 2 jaar geleden 1 wedstrijd om 21:30 uur. Na 21:00 moet naar onze mening een uitzondering zijn.  We hebben het geluk over 8 uitstekende gravelbanen te beschikken.  Voorwaarde is verder medewerking van deelnemers in die zin dat vele deelnemers ook vroeg kunnen spelen en in het voorweekend al kunnen spelen en niet verhinderingen hebben.  Ik ga er vanuit dat iedereen hier volop aan meewerkt, zodat wij ook dit streven weer kunnen halen.
  5. Lekkere maaltijden.  We zullen doordeweeks op de speelavonden weer kunnen genieten heerlijke maaltijden o.a. van hoofdsponsor Mexicaans restaurant Rosita’s.  En wellicht organiseren we wederom de traditionele mosselavond.  We zijn nog bezig met de voorbereidingen hierop. De finalezondag hebben we de BBQ aan staan.
  6. Lekkere koffie en gerelateerde koffiedranken.  Net als de voorgaande 3 jaren willen we weer een Mobiele Koffiekar gaan regelen. Maar ook hier geldt dat we nog bezig zijn met de voorbereidingen

Maatregelen i.v.m. Corona:

• Wij zullen een aantal organisatorische aanpassingen doen die aansluiten bij de hygiëne regels, die door het RIVM zijn opgesteld.
  • Van jullie als deelnemers wordt ook verwacht je te houden aan deze hygiëne regels.  Geen handen schudden.  Houd je buiten de banen aan de 1½ meter afstand.  Ga dus niet met z’n allen bij de wedstrijdleiding staan om je te melden of de uitslag door te geven.
  • We hebben een aantal jaren snoeppotten gehad en na de wedstrijden hapjes voor de deelnemers.  Wellicht moeten we dat dit jaar ook nog matigen. Wel zullen wel met hapjes komen, maar ietwat aangepast, conform de gestelde hygiëne regels

We hebben er weer zin.  We hopen op veel deelnemers.  En dan gaan we er weer een top week van maken.  Na zo weinig toernooien in het voorjaar van 2021, zijn we toe aan dit soort weken met volop gezelligheid.

Ga jij je ook inschrijven …..
Dat kan op  mijnknltb.toernooi.nl .  Klik hier.

Angelique, Marie-José, Jan, Jordy en Ronald