Poster Rosita's Open 35+

Nu eind juni nieuwe versoepelingen zijn aangekondigd betreffende de maatregelen i.v.m. Corona virus, staan we allemaal weer te trappelen om een potje tennis te combineren met gezelligheid en mogen we het verheugende nieuws melden dat ons 35+ toernooi door zal gaan.

Alle oud-deelnemers weten dat juist die combi van tennis en gezelligheid de basis vormt voor ons toernooi.

In week 35 van 22 t/m 30 augustus 2020 zullen wij bij LTC Waterwijk de 21e editie van het 35+ toernooi organiseren.

Het betreft de 2e editie van het Rosita’s Open 35+.  Vele jaren heette het Smikky Open 35+, maar vorig jaar heeft het Mexicaanse Restaurant aan de Koopmanstraat in Almere het hoofdsponsorschap en de naamgeving overgenomen van Smikky Chocolaterie.

We hebben als organisatie een aantal doelstellingen, die ik bij deze nog eens wil benoemen:

1. Sportiviteit.  Tuurlijk willen we allemaal winnen, maar onze ervaring is dat in de 35+ categorie de sportiviteit zegeviert en zo hoort het ook.
  2. Gezelligheid.  Het is een tennistoernooi met wedstrijden, maar eigenlijk vinden we de gezelligheid thema nr. 1.  We hebben meestal prachtig weer met regelmatig mooie zomeravonden en dan is er zowel in de weekenden als de avonden sprake van een vol terras vol met gezelligheid met hapje en drankje.
  3. Poultjes. Sinds 2017 maken we elk jaar poultjes. Ja ook met die 180 tot 205 deelnemers, die we de laatste 3 jaar hebben gehad.  We willen iedereen in ieder geval 2 of nog leuker: 3 wedstrijden laten spelen. Voorwaarde is wel dat we veel deelnemers hebben die in het voorweekend al kunnen spelen, zodat we dan al volop wedstrijden kunnen plannen en het dus al vanaf de zaterdag van het voorweekend lekker gezellig is.
  4. Geen wedstrijden plannen na 21:00 uur.  Vorig jaar hebben we 1 wedstrijd door moeten plannen om 21:30.  Dat moet naar onze mening een uitzondering zijn.  We hebben het geluk over 8 uitstekende gravelbanen te beschikken.  Voorwaarde is verder medewerking van deelnemers in die zin dat vele deelnemers ook vroeg kunnen spelen en ook in het voorweekend al kunnen spelen en niet volop verhinderingen hebben.  Ik ga er vanuit dat iedereen hier volop aan meewerkt, zodat wij ook dit streven weer kunnen halen.
  5. Lekkere maaltijden.  We hebben weer 2 avonden maaltijden van hoofdsponsor Mexicaans restaurant Rosita’s.  Op vrijdag hebben we weer de traditionele mosselavond.  En de andere avonden zijn we nog mee bezig.
  6. Lekkere koffie en gerelateerde koffiedranken.  We zijn weer blij dat we de hele week weer de Caffè Onesta Mobiele Koffiekar op ons park mogen begroeten.

Maatregelen i.v.m. Corona:

• Wij zullen een aantal organisatorische aanpassingen doen die aansluiten bij de hygiëne regels, die door het RIVM zijn opgesteld.
  • Van jullie als deelnemers wordt ook verwacht je te houden aan deze hygiëne regels.  Geen handen schudden.  Houd je buiten de banen aan de 1½ meter afstand.  Ga dus niet met z’n allen bij de wedstrijdleiding staan om je te melden of de uitslag door te geven.
  • Voorgaande jaren hadden we snoeppotten en na de wedstrijden hapjes voor de deelnemers.  Helaas zullen we dat moeten matigen. Wel zullen wel met hapjes komen, maar ietwat aangepast, conform de gestelde hygiëne regels

We hebben er weer zin.  We hopen weer op veel deelnemers.  En dan gaan we er weer een top week van maken.  Na zo weinig toernooien in 2020, zijn we weer toe aan dit soort weken met volop gezelligheid.

Ga jij je ook inschrijven …..

Dat kan op mijnknltb.toernooi.nl .  Klik hier.

Namens de organisatie

Ronald Bloemendaal