Dagjournaal dag 4 dinsdag 27 aug 2024

 In Nieuws

Het was een speciale, bijzondere zelfs magische dag. Van HD3 afvallers, naar HD3 invallers, naar Elvis Presley, naar huwelijksaanzoeken bij de wedding chapel naar een mysterieuze mistbank over de banen.


Elvis bij Waterwijk

Het kind van Graceland, het kind van Las Vegas, oh wat heeft hij daar vaak opgetreden en nu even uit de hemel terug bij Waterwijk: Elvis. Hij was het echt met gouden bril en een Las Vegas gok jasje.


Z&D eindelijk bij Rosita’s Open

Paar jaar gelden toen de mannen nog geen 35 waren beloofden ze het al en nu belofte ingelost. Zwen Bertelsen en Derek Koot van de tennisschool in Almere maakten -tijdens het jeugdkamp dat ze deze week organiseren- tijd vrij om mee te doen. In de HD3.
Overdag kregen we helaas de (vanwege medische redenen) afmelding van Remko Schuitema. Remko sterkte. Als organisatie snel gehandeld en Arnold gebeld. Meteen enthousiast. Giovanni overgehaald en daar stonden de mannen.



Elvis kwam speciaal langs voor hun. Hij vertolkte een Nederlandstalig tennisnummer op de melodie van “Hound Dog”. De boodschap was duidelijk. Veel succes voor de invallers Arnold en Giovanni in de HD3 tegen die kanjers Z&D.
En ze hadden succes. Het ging toppie. Zwen en Derek net terug van vakantie, weken niet gespeeld, dus weinig ritme, maar in principe natuurlijk wel een klasse beter. Maar he … 1e set 6-3 en 2e set namen Arnold en Gio zelfs een 1-4 voorsprong. Uiteindelijk 6-4 voor voor Z&D. Leuke pot mannen.

Liedje van Elvis is ook te zien op een filmpje gemaakt door A La Lisa Media: https://www.youtube.com/watch?v=E5T0qHJtyMo


VAR / Hawk eye

a La Lisa Media heeft weer gefilmd. Dat filmpje met een compilatie van dag 4 volgt later. Maar … zij werd gevraagd door de dames op baan 3 om op de film na te kijken of een bal in of uit was. he dames daar is ze niet voor he. Daar moeten jullie zelf uitkomen.


tennisvereniging Rositaas

Mariëlle had Cindy gevraagd om mee te doen met een gezellig toernooi in Almere. Cindy was er echter van overtuigd dat de tennisvereniging Rosita’s heette. Nee dat is niet het geval. Rosita’s is de naam van het Mexicaanse restaurant in Almere Stad, tevens hoofdsponsor van dit toernooi. Overigens wonnen Cindy en Mariëlle van Odulpha en Brenda in een verlate partij, immers hadden de dames veel last van het verkeer hier naar toe op het vroege tijdstip.



Huwelijksaanzoek bij de Las vegas Wedding chapel

Het was zoals gezegd een magische avond. Als er dan een trouwkapelletje staat, dan …. ja dan moet er ook wat gebeuren toch?! En er gebeurde ook wat. Marco Cranendonk ging op zijn knieën voor zijn liefde voor Sandra Selie.


Parkeerplaats vol, geen stoelen meer en de burrito’s op

Het was zo ontzettend druk deze avond. Parkeerplaats vol. Geen enkel stoel meer vrij. En ondertussen werden de wijntjes, de Texelse Schuumkoppe, de desperado’s en de Leffe en tap biertjes volop geschonken. En de burrito’s van Rosita’s waren aan het einde van de avond uitverkocht. Overigens had Mary late dienst. Alle service voor onze deelnemers he. Enkelen wilde de burrito nog na hun wedstrijd, waardoor de laatste zelfs na half 11 werd klaargemaakt. Mary dank je wel weer voor het verzorgen van de burrito’s.


en de wedstrijden …

Uw verslaggever wilde ze dit keer niet allemaal benoemen, maar het is toch weer gelukt geloof ik. Er zaten weer leuke potjes bij hoor.

  • Opvallende ommekeer in de DD6 wedstrijd, Carin en Celia 1e set en 4-1 voor in 2e set. En toch lukte het Karin van Velthooven en Sylvia de Gast de wedstrijd om te draaien, winst in 3e set tiebreak
  • Weer 2 gelijkwaardige potjes in de GD6 naast elkaar op baan 1 en 2. Ook enthousiaste deelnemers. Urmy vorig jaar nog in de 7. nu gemotiveerd knallen in de 6. En dat lukt. Winst met Omar (van de burrito zonder tomaat). Peter en Renata weer net niet.
  • Mieke en “Willem” waren er ook weer bij. Ook altijd zo enthousiast. Ook spannend potje tegen Patrick en CHloe, die gisteren nog net gewonnen hadden.
  • Martin mocht als eerste de baan op en mocht op baan 1, maar verkoos toch met Theo baan 5 in de schaduw. Marko Neumann en Ronald v.V. waren te sterk.
  • De nr.s 1 geplaatst in resp. de HE6 (Roberto) en HE8 stomen door richting finaleweekend. De Bandage om het hoofd bij Ryan hielp niet. Pieter Broekema won in de HE8 in 2 sets
  • We hadden weer een herintreder. 20 jaar geleden in de 4 gespeeld. Nu in de HD7. Sebastiaan, volgende toernooi hoger op zoeken luidt het advies van de tegenstanders. Met Thijs was je veel te sterk voor Akko en Albert, die beiden wel heerlijk vrijuit gespeeld hebben.
  • Opvallend dik vond uw verslaggever de overwinning van
  • Burenstrijd Waterwijk Koriander op baan 5. Marco vdLee en Mike Koopmans wonnen close 2 maal 7-5 van Peter en Frank.
  • Ellen mocht 2 maal vanavond. de GD was erg spannend. Die hele poule is zo aan elkaar gewaagd. Ineke en Karel kunnen de laatste winnen en dan wordt het games tellen.
  • Ellen mocht de 2e in de DD met Diane, net terug gekeerd van een verrassingsweekend. Winst voor hun tegen Yvonne en Janneke
  • Manuele en Ria in lekker leuke opvallende kleuren pakten bijna die 2e set. Uw verslaggever was erbij met de tiebreak. Maar winst voor Bernetta en Marie-therese.
  • Peter en Gerie werden verslagen voor het huwelijks aanzoek door Sandra en Marco


  • Uitgeschakeld , maar mogen we a.u.b. nog een wedstrijd spelen

    Misschien een soort “verliezersronde”. Wil je alsjeblieft eens kijken naar die mogelijkheid? Dat was het spontane leuke verzoek van Karlijn en Sandra. Nu hadden ze bij hotel Paris verloren van Francisca en Yvonne . Nou we gaan toch eens kijken en ons best doen. Beloofd.



    Vegas shirts

    Edgar Tjokrohamidjojo had een Vegas shirtje aan. Was laatst nog in Las Vegas. Zie zijn foto voor Hotel Paris (dat is bij ons baan 8). Maar de wedstrijd was bij Caesar Palace (baan4). Hielp dat shirtje van Vegas? Winst met Vitali tegen 2 debutanten op ons toernooi; Eddy van der Heijde en Raymond Windsant. Eén van beide heren had wat last van Elvis begreep uw verslaggever later pas.
    Marco Jansen had ook weer z’n Vegas shirt. Lekker straks shirtje Marco 🙂


    Mistbank als bruidsluier over de banen

    Dat heeft uw verslaggever nog nog nooit gezien… zo mysterieus

    uw verslaggever Bloem

    Recent Posts

    Leave a Comment

    This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

    Start typing and press Enter to search