Clubkampioenschappen 2021 Dag 1

Na veel voorbereidingen en organisatie van Vitali, MJ, Tessa en Elselien ( en wat hulp van de oude garde;-)), zijn dan eindelijk de clubkampioenschappen gestart!!

Het was even spannend of het door kon gaan vanwege de heftige regen voorafgaand aan het toernooi.

Maar iedereen had er zin in en met man en macht is er voor gezorgd dat de banen bespeelbaar werden, want sommige banen leken nog zwembaden. Ronald Lever had na het slepen van de banen waarschijnlijk zijn kruid verschoten ,want we hebben hem niet meer gezien en konden hem niet meer bedanken voor de hulp. Bij deze Ronald!

De eerste deelnemers die de baan opgingen waren Leon en Marco, zij mochten het tegen elkaar gaan opnemen. Winst voor Marco. Met zijn spel heeft hij het ritme van Leon kunnen ontregelen.

Kort daarna is het tweede paar baan 6 opgegaan, in GD8 gingen Elselien met Joran strijden tegen Jesper en Caroline. Na het inspelen zijn ze begonnen met hun wedstrijd. Helaas toen gebeurde het eerste ongelukkig moment…door de gladheid is Joran uitgegleden en gevallen. Vitali was bezig met het slepen op baan 7 en heeft gelijk kunnen assisteren met herstellen van baan 6 en de wedstrijd kon weer worden vervolgd. Joran kon zijn spel echter niet meer hervinden door de val, toch uiteindelijk nog lekker gespeeld , maar winst voor Caroline en Jesper. Elselien en Joran goed gestreden in hun eerste officieel ranking wedstrijd!

Paparazzi Atiq was in tussentijd opnames aan het maken om de tactiek van zijn tegenstanders thuis nog eens goed te kunnen bekijken en zich kan voorbereiden op de wedstrijden:)))

De volgende paren mochten weer beginnen met hun wedstrijd. Jan en Danuta mochten het opnemen tegen Yolanda en Jordy. Na kort inspelen zijn ze begonnen met hun eerste wedstrijd. Helaas toen ontstond er weer een  valpartij, Jordy gleed 2 x uit, maar toch was dit een hele leuke wedstrijd om naar te kijken, goed gespeeld! Winst voor Yolanda en Jordy.

Ondanks al die valpartijen heeft niemand er gelukkig een blessure aan overgehouden.

Na bijna 1 uur helpen met slepen van de banen, mocht Vitali samen met Marga hun eerste partij starten tegen Thomas en Juscha op baan 8. De zijkanten van de baan 8 waren spekglad en iedereen moest daar heel voorzichtig doen. Uiteindelijk winst voor Thomas en Juscha. Eindelijk was baan 1 weer bespeelbaar. Cecil en Tessa gingen het daar opnemen tegen Niels en Lianda. Ook daar een valpartij , Cecil ging onderuit.  Winst voor de laatste. Door een eerdere blessure en de val kon Cecil helaas niet op volle toeren draaien, maar toch goed gespeeld samen! Tessa haar eerste wedstrijd  en als enige 9 uitkomend in de GM7 heeft ze ontzettend goed haar mannetje gestaan! Top gedaan Tessa !! ( goeie leraar zeker?!!?:-)

Kort daarna konden Ton met Joanne gaan  strijden tegen Erik en Marjolein. Winst voor Ton en Joanne.

Rondom het park kregen we opeens heel veel last van vuurwerk . Onze leden ,Joran en Jordy , zijn naar buiten gegaan om de jongelui netjes aan te spreken en er werd contact opgenomen met de politie, waarna het weer stil werd en we onze wedstrijden weer konden vervolgen. Terwijl de hapjes al rondgingen, ging de laatste wedstrijd van de dag van start. Op baan 5 nam Jay het op tegen Mike met veel enthousiast publiek voor hun aan de zijlijn!! Helaas begon het te regenen en heeft de toernooileiding besloten om hun wedstrijd met super tiebreak af te ronden. Uiteindelijk winst voor Mike, in de tiebreak werd het 12-10. Wat een spannende wedstrijd was dat!  Mooie afsluiting van dag 1!