Clubkampioenschappen 2021 Dag 2

De zon schijnt volop en alle voorbereidingen voor dag 2 zijn inmiddels getroffen. We zijn hellemaal klaar voor dag 2 van de clubkampioenschappen.
Daar zien we de eerste deelnemers met blije gezichten binnen stromen. Het belooft een mooie en sportieve dag te worden.
Caroline wijst ons bij binnenkomst direct naar de spellingsfouten in dagjournaal 1 , haar naam en in de naam van haar zoon. Haar naam schrijf je als Caroline en geen Carolien en naam van haar zoon schrijf je als Jesper en geen Jasper. Genoteerd!
Paparazzi Atiq is vandaag weer van de partij. Alleen vandaag is hij geen paparazzi meer, maar wel een deelnemer. Hij moet vandaag in 2 onderdelen uitkomen in GD8 samen met zijn 10 jarige dochter Reyhana en in HE7 tegen de ervaren Jan Doorlijn.
Deelnemers zijn druk bezig met het bespreken van wat er tijdens afgelopen Clubkampioenschappen dag 1 heeft afgespeeld en mentaal aan het voorbereiden voor de komende wedstrijden. De Spanning is op de gezichten van deelnemers af te lezen.
De jongste clublid David zoontje van Vitali is druk bezig met oefenen bij de insla muur . Hij is samen met zijn papa naar het park gekomen om hem te steunen in zijn enkel partij tegen de ervaren Ronald Bloemendaal.
Nu is het de beurt aan Paul Keizer om even te gaan oefenen bij de insla muur, ter voorbereiding op zijn wedstrijd tegen Jay en Ronald Lever.
Op baan 1 mag de eerste wedstrijd beginnen. Atiq samen met zijn dochter Reyhana tegen Caroline en haar zoon Jesper. Dit is de eerste wedstrijd voor Reyhana samen met haar pa. Wat een dappere meid is ze, petje af. Ze hebben samen een geweldige wedstrijd gespeeld. Uiteindelijk winst voor Caroline en Jesper in een zeer spannende wedstrijd.
Bijna gelijktijdig mocht de volgende wedstrijd van start. Op baan 2 mochten Rita samen met Hans Bertelsen in hun eerste wedstrijd het opnemen tegen Yolanda en Jordy. Winst voor Yolanda en Jordy. Goed gespeeld!
Door een blessure bij Cecil mocht zijn vervanger Vitali het proberen om tegenstand te bieden aan de ervaren Ronald Bloemendaal. Ronald was heel gefocust en maakte weinig fouten. Met zijn aanvallende spel heeft hij Vitali geen kans gegeven om in de wedstrijd te komen. Uiteindelijk winst voor Ronald.
Op baan 4 mochten Jay en Ronald Lever gaan strijden tegen Mike en Paul. Jay mocht het weer gaan proberen tegen Mike met de assistentie van Ronald. Ronald Lever heeft het weer laten zien dat hij heel goed kan tennissen. Wat was het een leuke wedstrijd om naar te kijken. Winst voor Jay en Ronald, goed gedaan mannen!
Op baan 5 onze kampioenen van vorig jaar in GD7 Marie Jose samen met Theo mochten het opnemen tegen Niels en Lianda. Wat een geweldige wedstrijd hebben ze gespeeld. Van begin tot het eind was het spannend. Uiteindelijk nipte winst voor nieuwkomers Niels en Lianda. Goede gedaan!
De laatste wedstrijd van de avond is aangebroken, ons paparazzi Atiq ging het opnemen tegen kampioen van vorig jaar in HE7 Jan. Atiq heeft zijn best gedaan om Jan moeilijk te maken, maar het was helaas nog niet genoeg om spel van Jan te ontregelen. Maar hij heeft belooft hard te gaan trainen en in een nabije toekomst zal hij sterker terug komen. Winst voor Jan. Goed gespeeld mannen. Een mooie afsluiting van de dag 2.