Clubkampioenschappen 2021 Dag 5

Na een dag rust is dit alweer de 5 de dag van de clubkampioenschappen.
Er staan aardig wat wedstrijden op het programma en iedereen heeft er zin in!

Op baan 1 spelen Erik en Ronald tegen Martin en Joost iemand opperde dat Ronald Bloemendaal er beter uitzag op de baan als ooit tevoren. Hij had alvast zijn halloween outfit aan ;-)💀💀

Tessa en Cecil op baan 2 hebben het moeilijk tegen MJ en Theo op baan 2 . Toch zien ze waar ze de ballen moeten plaatsen , hoog over MJ en op de voeten van Theo. Zo weten ze toch aardig wat punten terug te pakken !!
Super tiebreak , Cecil slaat z’n eerste service even richting benzine pomp om wat energie bij te tanken . Vervolgens slaat Tessa een snoeiharde bal.
En wat we niet verwachten maar wel gebeurde de super tiebreak word gewonnen door Cecil en Tessa met 10-2!! Super come back! Heerlijk gespeeld ook MJ en Theo!!

Op baan 3 Staat Ton de Tovenaar weer te zwaaien met zijn tover staf met Joanne. Ze nemen het op tegen Lianda en Niels. Ze zijn aan elkaar gewaagd . De wedstrijd gaat gelijk op. Karin roept in ene :Ton is corrupt! Geen idee waarop dit gebaseerd was , maar ik meld het toch maar even 😉 ( dus let op volgende tegenstanders😅) Ans en Karin T willen een tiebreak want vermaken zich kostelijk bij deze wedstrijd. En die krijgen ze ook. Een super tiebreak! Een ontzettende leuke wedstrijd hebben we gezien!

Rita speelt op baan 4 met Hans de groundsman tegen Vitali en Marga, maar wat doet Rita daar in ene in de bosjes??
Gekke gedachtes krijgen we hier wel als Hans ook nog keihard roept : lekker Rita !! Lekker!🤷‍♀️🤷‍♀️
Vitali draaide zich even om ..
Wat het standje daar is geworden heb ik even gemist🤪

Op baan 5 was de wedstrijd snel gespeeld tussen Jordy en Jan Dorlijn. 6-1 en 6-4 voor Jordi .

Op baan 6 slaan Mike en Marco nog steeds een slag in de rondte .. om 7 uur begonnen en al bijna 3 uur bezig.. die halen de nacht door !
Om 21:57 is ook de wedstrijd van Marco en Mike klaar
7-5 Mike / 4-6 Marco / 2 -6 Marco !

Om half 9 start op baan 1 de wedstrijd tussen THE pink Ladies Caroline en Jolanda en THE hells angels Tessa en Cerise!
Na eerst een gitaarspel van Jolanda op haar racket kon de wedstrijd beginnen.
Tessa met al een wedstrijd in de benen heeft blijkbaar een super conditie, want ze gaat weer lekker! Cerise laat een mooie stabiele service zien. Na een kwartiertje 3-0 voor deze dames!
Helaas moest Caroline bij de 5-0 opgeven vanwege een eerdere blessure. Dapper gestreden Caroline en toch goed dat je het geprobeerd hebt!