Clubkampioenschappen 2021 Dag 4

Het was nog wat frisjes toen we in de ochtend het terrein opkwamen. Achter het hek dachten jongeren waarschijnlijk dat het terrein een prullenbak was, want het lag bezaaid met etensresten , tasjes , bakjes , vorken van een thuisbezorgd restaurant . Nadat we dat samen met Niels hebben opgeruimd, (bedankt Niels!) kwamen de eerste spelers al binnen vol enthousiasme ! De vorige competitie avond was vast ook erg gezellig geweest, want we vonden nog wat sporen van deze avond.

De dag begon met op baan 1 Niels En Lianda tegen Marjolein en Theo.
Niels en Lianda gingen heel goed van start en Karin ( moeder van Lianda) zat vol trots naar haar dochter te kijken en verbaasde zich hoe lekker ze aan het spelen was. Karin kon niet kiezen voor wie ze was, haar dochter tegen haar bffs😊. De winst ging uiteindelijk naar Marjolein en Erik.

Op baan 2:
Karin en Wil namen het op tegen Sanae en Rita. Wil en Karin sloegen een aardige bal, maar hadden zich vergist in Sanae. Die meid is best wel goed, zei Wil😃. Na een korte pauze tussen de sets mochten de dames weer gaan starten. Karin keek wat verdwaasd om haar heen, waarna Wil tegen Karin zei: je mag weer plaats nemen op rechts. Oh ja !dank je wel Wil. Rita was behoorlijk fanatiek en volgens MJ zag ze er super fit uit. Dat bleek ook wel, want de winst ging naar Rita en Sanae.

Op baan 3 namen Ton de Tovenaar en Joanne the Wall het op tegen Marie José en Theo. Een heerlijke wedstrijd om naar te kijken, Ton de tovenaar en Joanne the wall wonnen uiteindelijk de wedstrijd. Het is ook moeilijk te spelen tegen een man die overal de bal kan plaatsen en een vrouw die geen fout slaat.

Op baan 4 speelden Juscha en Thomas tegen team Dorlijn. Juscha en Thomas hadden de overhand in de derde set super tiebreak! Bijzonder spannende wedstrijd. MJ is ondertussen fan geworden van Jan Dorlijn!

Ondertussen waren op baan 5 Paparazzi Atiq en Jordy aan hun wedstrijd begonnen. Jordy zat goed in het spel en Atiq kreeg geen kans. Onder het toeschouwend oog van Yolanda , MJ , Tessa en Elselien bleef Atiq serieus zijn spel vervolgen en sloeg nog aardig wat mooie ballen. Jordy was echter te sterk en MJ vermaakte zich met het spel van Jordy . Tessa en Elselien hadden nog een wedstrijd, maar dan voetbal bij Asc WATERWIJK . Tessa speelt daar in de Vrouwen 1 en Elselien is leidster van dat team. Gewonnen met 5-0 trouwens💪🏻!

Het einde van de wedstrijd dag brak aan. MJ, Niels, Juscha, Thomas begonnen de club op te ruimen toen opeens……
Juscha MJ uitdaagde voor een wedstrijdje dubbelen en vroeg aan MJ of hij wel een balletje kan slaan en niet bang is om van een meisje te verliezen.. dit aanbod slaat MJ natuurlijk niet af en wij willen graag weten wanneer dit spektakel gaat plaats vinden, want dan komen we natuurlijk kijken. 🤩

Extra dank voor de bar hulp! Ton, Joanne, Elselien, Karin, Ronald 🤗