Clubkampioenschappen 2021 Dag 7

We beginnen weer met 🎾 Nog een paar dagen en dan is het zover…finaledag van de clubkampioenschappen met een afsluiting feest!!
Zaterdag de finale dag met een demonstratie wedstrijd , bbq en als klap op de vuurpijl een hopelijk denderend feest!

Vandaag staan er 4 leuke wedstrijden op het programma en supporters zijn in afwachting voor een spektakel.

Op baan 1: je moet de ballen ff goed doen zegt Sandra waarop Theo zegt ik zal ook m’n ballen ff goed doen.

Daar spelen de oudste deelnemer Joost met Martin tegen de jongste speler van de heren dubbel 6 Vitali met Theo. Marga gaat er gewoon van zingen.

De winst ging in de super tiebreak met 10-6 naar Vitali en Theo

Niels gaat plaats nemen bij baan 3 en neemt een kussentje en dekentje mee voor zijn vriendin. Wat een liefde. 🥰

Jordy en Yolanda nemen het op tegen Thomas en Juscha. Een felle wedstrijd wat te voelen was in heel Almere. Onder het toeziend oog van vele toeschouwers zagen we Jordy en Yolanda de super tiebreak winnen met 10-5. 💪🏻💪🏻

Op baan 2 spelen Rita en Hans tegen Danuta en Jan. Daar zijn ze goed opdreef.

Hans schreeuwt: achterin, achterin waarop MJ zegt: Hans is een goeie bedpartner.🤷‍♀️

Rita en Hans spelen een geweldige pot maar de winst ging naar Danuta en Jan.

Als deze wedstrijden bijna gespeeld zijn beginnen Marjolein en Erik tegen Tessa en Cecil op  baan 2. Na de eerste set verplaatsen ze zich naar baan 1 zodat iedereen kan genieten van dit spel onder de warme lampen van het terras.

Het gaat gelijk op en iedereen geniet. Tessa en Cecil groeien naarmate het toernooi vordert. De eerste set eindigt in een tiebreak voor de goed op elkaar ingespeelde Erik en Marjolein in een 7-6.

De tweede game gaat gelijk op. Ondertussen heeft Erik wat horror in het spel gebracht, er sijpelde wat bloed langs zijn dunne witte beentjes. ( zoals Karin T dit mooi verwoorde ) Helaas kwam dit door een val, maar Erik herpakte zich goed.

Tweede game is  voor Cecil en Tessa.

Trommel geroffel vanaf het terras volgt…zetten we er geld op in? Zeiden de mannen op de achtergrond

Super tiebreak weer gelijk op…zo spannend!! 3-1 / 3-3/ uiteindelijk 8-4 voor Cecil en Tessa. 8-5…waar gaat het heen??!!! 10-5 voor Cecil en Tessa. Super spel Cecil,Tessa, Marjolein en Erik!!

Weer een heerlijke wedstrijd hebben we gezien met leuke supporters!!

Nog even napraten en proosten op het terras. Ik krijg nachtmerries van jou ballen op m’n backhand in de hoek, zegt Marjolein tegen Cecil.

Na nog wat ballen te hebben weggeslikt maar dan bitter ballen, gingen dan ook de laatste spelers en supporters met een geweldig gevoel naar huis.

Morgen weer een leuke wedstrijddag op het programma!