Clubkampioenschappen 2021 Dag 8

Dagjournaal dag 8: donderdag 14 oktober 2021

De lampen gaan weer aan en de avond kan beginnen. Rita warmt zich vast op onder de warme lampen van het terras . Wordt een lange warming up want haar medespeler is wat vertraagd maar om kwart over 7 kunnen ze dan op baan 5 ook van start gaan

Op baan 1 spelen de oude getalenteerde heren dubbel (Joost en Martin) tegen de wat minder ervaren jonkies (Niels en Thomas)……

Thomas en Niels spelen een hele zakelijke dubbel waardoor Joost en Martin niet lekker in hun spel komen.

 

Op baan 2 staat Jordy de Beuker tegen Ton de tovenaar een wedstrijd waar menig tennis liefhebber naar uit kijkt. Er word gezegd dat dit een beter wedstrijd zou kunnen worden dan Nadal tegen Federer. Jordy de Beuker was echter een maatje te groot voor Ton vandaag. Het is bijna onmogelijk om Jordy te ontregelen met die power slagen van hem.

 

Baan 3 staan de meneer en mevrouw Dorlijn tegen Marga die samen speelt met de enige speler die vaker op de club is dan thuis….. Vitali! Familie Dorlijn trok aan het langste eind. Gefeliciteerd 🥳

 

Baan 5 speelde het aankomende talent Tessa Farenhorst samen met Ceriese tegen Sanae en Rita. Het was een spannende wedstrijd Rita is super fit en Sanae heeft goeie rally ballen in huis. Ceriese en Tessa kwamen daardoor niet goed in hun spel maar trokken toch aan het laatste eind.

 

Laatste dubbel was met onze CLUBMAN VITA en Theo ze hadden het zwaar tegen Niels en Thomas die ook hun tweede dubbel van de dag super zakelijk speelde. Theo en Vita maakt er een mooie strijd van in de tweede set ondanks de geblesseerde pols van Vita. Maar het was niet genoeg om te winnen van Niels en Thomas……

 

Het was weer een geslaagde dag.

Vrijdag een dagje vrij en dan op naar de finale dag!

Recent Posts

Start typing and press Enter to search