Clubkampioenschappen 2021 Dag 3

De derde dag van het toernooi is aangebroken en we hebben vandaag super weer.
Om half 7 druppelt de 1 na de andere speler binnen en kunnen beginnen aan hun wedstrijden op baan 1, 2 en 3.
Caroline en Yolanda tegen Karin en Willy. Theo en Marie Jose tegen Marjolein en Erik. En op de andere baan Marga …..
Maar nergens een Vitali , toch maar even bellen dacht MJ. Ja ik kom er aan , maar je hebt een wedstrijd .. een wedstrijd … ja een wedstrijd .. oh ik kom er nu aan..
Foutje bedankt 🤪 uiteindelijk was Vitali nog op tijd en kon ook deze wedstrijd beginnen. Ze mochten opnemen tegen Jordy en Yolanda op baan 3.
Op baan 5 namen Cecil en tessa het op tegen Ton en Joanne . Cecil nog steeds last van zijn blessure speelde een aardige pot, maar was te lief voor de tegenstander. Tessa wist weer aardig haar mannetje te staan, maar uiteindelijk ging toch de winst naar Ton en Joanne . Ton had moeite met Tessa die toch alle ballen ongeveer wist terug te slaan dus weer goed gedaan Tessa met maar een paar maanden tennis in de armen op dit moment en een schouderblessure. Tessa produceerde een wonder slag….de bal viel op helft van tegenstaander en kort daarna sprong ie terug naar eigen helft.
Op baan 1 was een hele spannende wedstrijd gaande tussen Theo en Marie Jose en Marjolein en Erik. De beslissing moest diep in de tiebreak komen. Soms ging het er daar heftig aan toe. Op een beslissende punt (matchpoint voor Marjolein en Erik) kwam er een controversieel punt, die ze uiteindelijk hebben besloten om opnieuw te gaan spelen. Winst voor Theo en Marie Jose ,een mooie wedstrijd gespeeld samen!
Op baan 3 hebben Marga en Vitali hard gestreden tegen Yolanda en Jordy. Ook zij hebben er een mooie en spannende wedstrijd van gemaakt. Uiteindelijk winst voor Yolanda en Jordy. Goed gedaan met zijn allen!
Op baan 6 kwam paparazzi Atiq en zijn dochter Reyhana aan en zagen Joran en Elselien al inspelen .
Door een rugblessure kon Elselien niet het spel spelen wat ze wilde en Atiq die al de kunsten had afgekeken door opnames te maken van een eerdere wedstrijd van Elselien en Joran wist precies hoe die deze twee moest aanpakken. Het werd dan ook een spel tussen Atiq en Elselien. Reyhana heeft de ballen die ze kon slaan ontzettend goed gespeeld , helaas was Atiq vaak sneller waardoor Reyhana niet altijd kon laten zien hoe goed ze is . Na een eerste set voorstand van 5-2 voor hun wisten Joran en Elselien zich terug te knokken tot een 6-6 waarna de tiebreak verloren werd door Elselien en Joran met 7-4. De eerste set had ruim een uur geduurd waardoor de tweede set voor Elselien te veel werd voor haar rug en hebben ze het spel uitgespeeld en werd het toch nog 6-4.
Jammer volgend jaar revanche met een goede rug!
Gefeliciteerd Atiq en Reyhana !!

Laat op de avond werd er nog een wedstrijd gespeeld HD 8 , Joran en Marco tegen Ronald Lever en Jay.
De eerste set ging met een 6-1 naar Ronald en Jay.
Joran en Marco die allebei al 2 uur spelen in de benen hadden waren aardig vermoeid geraakt en het leek erop dat de wedstrijd gespeeld was.. Maar na een paar dextrootjes wisten ze zich te herpakken en speelden Joran en Marco een super 2de set. Ze hadden het spel van Ronald door en sloegen voornamelijk nog hoge ballen waar Ronald een pest hekel aan heeft en hij uit zijn spel gehaald werd . Winst voor joran en Marco . Toen de super tiebreak !! Wat een spannende pot was dit!! Ondertussen werden we op baan 2 ook nog getrakteerd op fantastisch spel tussen MJ en Jessy die daar aan het trainen waren , wat een prachtig tennis om te zien!!
Verder op baan 1 ondertussen tijdens een mooi opkomend dekentje mist ,wisten, met 10-5 Joran en Marco hun tegenstanders te verslaan en dit werd gevierd met een heerlijk biertje onder het verwarmde terras. Er werd nog lang nagepraat deze avond ,maar om kwart voor 12 moest toch echt iedereen naar huis om onder de warme wol te kruipen ,want sommigen moesten om 6 uur of eerder al weer op.
Mooie avond met mooi spel en op naar dag 4 die pas zaterdag zal plaatsvinden ivm competitie op vrijdag.