Clubkampioenschappen 2021 Dag9 Finale

Finale dag!

Om 10 uur start de wedstrijd leiding weer met volle moed! We hebben er zin in! Lange dag voor de boeg met finale wedstrijden, demo wedstrijd, bbq en een Halloween slot feest! 🎃👻💀

 

Iedereen stroomt binnen, het is een spooky ochtend. Terwijl de laatste hand gelegd wordt aan de Halloween versiering starten de wedstrijden op baan 1 en 2 en gaan al snel van start. En top !Iedereen heeft zich min of meer gehouden aan de kleding code zwart, iedereen zag er geweldig uit! Sommige dubbels hadden er echt werk van gemaakt. Heel mooi gedaan Juscha en MJ, Marjolein en Danuta.

 

Op baan 1 starten Ton de tovenaar en Jan met zijn bebloede shirt aan hun HE7.

Ton en Jan, onze veteranen,zagen er nog fitter uit dan onze 20 jarigen! Er gingen veel korte balletjes heen en weer, maar uiteindelijk ging de winst naar Jan! Maar als einduitslag is Jordy 1ste geworden in de HE7 en Jan 2e gefeliciteerd beide! 🥇🥈

 

Op baan 2 Vitali en Theo tegen Erik en Ronald Bloemendaal die al heerlijk in de Halloween stemming zaten, het was een mooie en spannende wedstrijd. Bij de stand 6-1, 4-1 voor Erik en Ronald iedereen dacht dat de wedstrijd was al gespeeld, maar Vitali en Theo gaven niet op en draaiden de wedstrijd compleet om en de winst ging in de super tiebreak naar hun! Ondanks het verlies Erik en Ronald waren als eerste geëindigd in de poule. Gefeliciteerd met de 1ste plek in HD6!! 🥇

 

Nadat Ton zijn single heeft gespeeld start op baan 3 de wedstrijd tussen Jordy en Yolanda en Ton en Joanne. Het was een leuke wedstrijd om te zien, en wat zijn Jordy en Yolanda een sterk team zeg!

En Ton en Joanne heel stabiel, maar uiteindelijk pakken Jordy en Yolanda de winst en pakken hier mee de 1ste plek in de GD7!! Gefeliciteerd! 🥇

 

Op baan 5 Joran en Marco tegen Paul Keizer en Mike.

Joran en Marco hebben het moeilijk en al gauw staat het 5-0 voor Paul en Mike.

Toch weten ze zich terug te knokken naar een 5-4 , uiteindelijk gaat deze set naar Paul en Mike.

Deze winnen de wedstrijd, maar omdat in deze poule iedereen 1 x verloren en 1 x gewonnen had, ging het goud naar Ronald en Jay op basis van berekening .

Iedereen dus super goed gedaan in deze poule!

 

Op baan 6 Tessa en Cerise tegen Willy en Karin K.

Tessa en Cerise gaan lekker, maar Wil en Karin weten toch steeds weer een game te pakken. Wil rent zich een slag in de rondte, want Tessa en Cerise hebben bedacht om de ballen de ene keer in de rechter hoek te slaan en daarna naar de linker hoek. Opeens horen we Wil roepen na 4 x heen een weer gerend te hebben en toch steeds die bal te hebben teruggeslagen:”Tessaaaa”. Oftewel kappen nu😂.

Uiteindelijk gaat de winst met 6-3 6-0 naar Tessa en Cerise, en pakken daarmee de eerste plaats 🥇! Gefeliciteerd beide!!

Op baan 1 spelen Danuta en Marjolein tegen MJ en Juscha. Het was een mooi spel en 2 sterke teams tegen elkaar, maar uiteindelijk ging de winst naar MJ en Juscha daarmee 1ste in de DD7 gefeliciteerd dames! 🥇

 

Dan spelen op baan 1 nog de HE4. Arnold tegen Ronald Bloemendaal.

Arnold gaat als clubkampioen de baan af en mag na 34 jaar lid van LTC Waterwijk ook eens met de beker naar huis! Gefeliciteerd Arnold! Mooie prestatie! 🏆

 

Hier nog alle onderdelen met alle winnaars:

 

GD8: 🥇 Jesper Keur & Caroline Keur

🥈 Atiq Khan & Reyhana Khan

DD8: 🥇 Tessa Farenhorst & Ceriese Cranendonk

🥈 Rita Ettienne & Sanae Benjeddi

HD8 🥇Jay Barre & Ronald Lever

🥈 Paul Keizers & Mike Koopmans

HE8 🥇Marco Cranendonk

🥈Mike Koopmans

GD7 🥇Yolanda van Koert & Jordy van Koert

🥈Ton Scheick & Joanne Scheick

DD7 🥇Marie-José & Juscha Koopmans

🥈Danuta Dorlijn & Marjolein Duyfjes

HE7 🥇 Jordy van Koert

🥈Jan Dorlijn

HD6 🥇Ronald Bloemendaal & Erik van der Leij

🥈Niels van Ree & Thomas Snoeij

HE4 🥇Arnold Vos

🥈Ronald Bloemendaal

Gefeliciteerd allemaal!! 🥳

 

Aansluitend aan deze wedstrijd start de demonstratie tussen onze hoogst spelende leden. MJ en Jessey tegen Russell en Jesse.

De stoelen zijn allemaal wat dichter bij gezet, het zonnetje is gaan schijnen en iedereen zit er klaar voor!

Vitali bedenkt dat er een scheids moet komen en plaatst een trap tussen baan 1 en 2 en gaat daar plaats nemen. Stiekem wilde hij gewoon graag in het zonnetje☀️☀️ zitten .🤪

Vervolgens rennen Karin T, Marga, Marjolein en Danuta de baan op en nemen plaats als ballen meisjes!

De wedstrijd kan starten en wat een mooi tennis laten deze jongens zien, ze maken er een mooi showtje van!!

MJ laat nog 360 turn zien en maakt er ook nog een punt mee! Vanuit publiek wordt gevraagd om een Ace die ze direct krijgen. “Daar hou ik van “zegt Merie : “iemand die meteen naar me luistert!”🤪💪🏻

Iedereen genoot van de wedstrijd, die uiteindelijk gewonnen werd in de tiebreak door MJ en Jessey!

Maar de magen begonnen ondertussen flink te knorren en daarom werd de bbq gauw ontstoken door Ronald en Frank!

Tijdens de prijsuitreiking smikkelt iedereen ook verder aan de heerlijke hamburgers en sate!

Er was genoeg en iedereen was tevreden!

De vuurkorven gingen ook aan met grof geweld van een gas brander, maar het vuurtje wilde niet aan, uiteindelijk schoot Arnold te hulp en hadden we 6 brandende korven die een hoop gezelligheid en rook gaven.

Ondertussen stroomde het park langzaam aan wat leeg, ietwat bezorgd werden de organisatoren wel. Komen de mensen nog terug??

En ja hoor om 8 uur stroomden er allerlei vreemde figuren het park op , zo leuk! Iedereen had er enorm veel werk van gemaakt en hadden leuke , toffe outfits gekocht of geknutseld . Zo zagen we heksen, skeletten, it figuren , spoken,dokters en assistentes die een verkeerde of mislukte operatie hadden gehad ! Film sterren zoals Freddie Krueger en The Joker. Super zag iedereen eruit. De avond kon beginnen en met het nummer van The Purge stroomde de dansvloer vol.

Heerlijke muziek verzorgd door onze club DJ Joran en voor ieder wat wils, ook nog een nummer gedraaid van een lid van de tennisclub Jessey Abby en dubbel partner van MJ bij de demo.

Wat kan die jongen zingen!

Er werd lekker gedanst, gedronken en gegeten! Iedereen genoot zo te zien!

Wat een top avond met top muziek, fijne , gezellige en toffe mensen!

De voetjes begonnen pijn te doen en tegen half 12 dunde het feest uit. Om 12 uur waren we nog met een groepje van 12 over en hebben afgesloten in een kring met het nummer :You never walk alone. Na gezamenlijk nog wat puin geruimd te hebben sloten we hek van het park met een voldaan gevoel!

 

Wij als organisatoren kijken terug op een geweldig toernooi , met veel enthousiaste deelnemers en getrakteerd op heerlijk weer. We zijn blij met alle hulp die we van iedereen gekregen hebben! Inkoop,bardiensten, bbq, groundsman, enz enz.. Bedankt daarvoor allemaal!!

En wat een fijne mensen hebben we leren kennen dit toernooi! We voelen ons zeer gewaardeerd en vonden het fijn dit te mogen doen!

De eerste keer zoiets organiseren was spannend en soms best pittig, maar kunnen terug kijken op iets heel moois en hopelijk kunnen we dit volgend jaar weer organiseren!

Recent Posts

Start typing and press Enter to search